Izdvajamo iz ponude | Moj Kiosk

Izdvajamo iz ponude

24.06.2024.

Berserk - uživajte u novim avanturama manga junaka

Njegovo ime je Gats, crni vitez, ratnik čije se ime spominje samo kroz šapat. Nosi džinovski mač, železnu ruku i ožiljke iz bezbroj bitaka. Obeležen je i žigom koji privlači sile mraka na njega. Za sve ljubitelje manga priča novo izdananje u prodaji...

Pročitaj više

04.06.2024.

Započnite novu kolekciju "I Love Sloths"!

14 neodoljivih figura nasmejanih lenjivaca. Svako pakovanje krije nasumičnu figuricu iznenađenja. Pronađite ih na našim objektima!

Pročitaj više

31.05.2024.

"Sinajski testament" - nova knjiga Vanje Bulića

Zašto je lažni monah Arkadije za izgubljenim stranicama tragao u Srbiji? Dva manastira – Tumane i Gornjak – na više načina su vezani za Sinaj i Manastir Svete Katarine, gde je nastao Sinajski psaltir...Napeta drama sa nekoliko misterioznih ubistava razrešava se u gudurama Gornjačke klisure, u srušenom manastiru Blagoveštenje...

Pročitaj više

30.05.2024.

Llama - nova omiljena igračka

"Llama in my heart" je komplet bojanke i ljupkih mini figurice lame. Pomozite deci da sakupe sve figurice i naprave svoju malu farmu.

Pročitaj više

24.05.2024.

Zaronite u morski svet sa našom kolekcijom figura

Novo! Svako pakovanje ove kolekcije sadrži nasumičnu figuricu iznenađenja, savršeno za sve ljubitelje životinja i kolekcionare. Sakupite ih sve i napravite uzbudljive morske avanture sa Super Animals Sharks Edition!

Pročitaj više

20.05.2024.

Preuzmi svoj primerak Stitch albuma, besplatno!

Pridružite se magičnoj avanturi sa omiljenim junakom Stitchom! Posetite najbliži Moj kiosk objekat i preuzmite svoj besplatni album za sličice. Sakupljajte sličice i oživite čarobne trenutke!

Pročitaj više

26.04.2024.

Ne propustite priliku da se prepustite uzbudljivom putovanju.

Nora Roberts - “Tačno u podne” - otkrijte zašto milioni čitalaca širom sveta ne mogu da odole čarima ovog uzbudljivog dela! Roman možete pronaći na svim Moj kiosk objektima, nabavite svoj primerak već danas.

Pročitaj više

24.04.2024.

Budite i vi deo fudbalskog spektakla EURO 2024!

Zajedno stvaramo fudbalsku istoriju. Potražite na našim kioscima novi album sa samolepljivim sličicama reprezentacija i igrača koji učestvuju na ovogodišnjem evropskom šampionatu u fudbalu. Svaka sličica nosi priču o uzbuđenju, rivalstvu i ponosu nacija.

Pročitaj više

12.04.2024.

Stumble Guys - karte, od sada u prodaji.

Igraš igricu? Sada možeš i da menjaš karte sa svojim drugarima. Stumble Guys karte za menjažu na svim našim kioscima. Pronađi svoje omiljene junake i upotpuni svoju kolekciju!

Pročitaj više

02.04.2024.

Otkrijte nove fantastične i edukativne knjige „Enciklopedija znanje“.

Edicija sadrži 8 naslova i dragocena je za svaku porodičnu biblioteku, a namenjena je i odraslima, ali i znatiželjnim mališanima! Od sada na Moj kiosk objektima.

Pročitaj više