Convenience shopovi - Dragstori | Moj Kiosk

Convenience shopovi - Dragstori

Brending izloga

Oglašavanje u našim izlozima zamišljeno je kao potpuno ili delimično brendiranje površina izloga naših šopova, maloprodajnih objekata specijalne namene, koji posetiocima obezbeđuju ugodan prostor za kupovinu. Ovakvim oglašavanjem se obezbeđuje spoljna vidljivost vašeg brenda na najfrekventnijim mestima gde se nalaze naši objekti.

Zidni paneli i paneli iznad gondola

Još jedan dobar paket reklamiranja u šopovima su zidni i paneli iznad gondola. Paneli su u vidnom polju kupca dok kupuje ili čeka u redu. Na taj način vaš brend ili dobro osmišljena kampanja i nakon kupovine ostaće u podsvesti kupca.

Podna grafika

Posebna pogodnost oglašavanja u šopovima predstavlja podna grafika kao deo unutrašnjeg oglašavanje u šopovima. Iznova se na taj način obezbeđuje dodatno prisustvo vašeg brenda u svesti potrošača. Ovaj vid kampanje moguće je uključiti u paket zajedno sa ostalim marketinškim mogućnostima koje vam nudimo u šopovima.

Vobleri

Promo vobleri, nosači reklamnih poruka, predstavljaju zanimljiv vid reklamiranja i informisanja. Uglavnom se nalaze na odličnoj poziciji, u vidnom polju kupca. Na ovaj način je najlakše skrenuti pažnju kupca na određeni proizvod, uslugu ili akciju prilikom kupovine.

Plakati

Plakat je reklamni materijal velikog formata sa dobro osmišljenim dizajnom i porukom koji se postavlja na vidno mesto našeg kioska. Na taj način naš kupac postaje i potencijalni korisnik vaše usluge.