Politika privatnosti i autorska prava | Moj Kiosk

Politika privatnosti i autorska prava

Preporučujemo da pažljivo pročitate ovo obaveštenje radi informisanja na koji način mi koristimo Vaše podatke.

Ukoliko imate dodatna pitanja, molim Vas da nas kontaktirate na: info@mojkiosk.rs

Cilj politike privatnosti je da Vam pruži informacije o:

PODACIMA KOJE PRIKUPLJAMO OD VAS;

Putem obrasca za kontakt od Vas prikupljamo: IME PREZIME, MEJL ADRESU, BROJ TELEFONA;
Osim ovih podataka prikupljamo i one koje odlučite da podelite sa nama putem društvenih mreža.
Ove podatke dajete dobrovoljno, ukoliko želite da stupite u kontakt sa nama, u suprotno nećemo biti u mogućnosti da Vas kontaktiramo i odgovorimo na Vaše zahteve.

SVRHA U KOJU IH OBRAĐUJEMO I PRAVNI OSNOV PO KOME TO ČINIMO;

Podatke koje unesete u obrazac za kontakt na našem website-u i koje nam dostavite preko društvenih mreža, koristimo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Sl. glasnik RS 78/2018), kako bismo:
1. Odgovorili na Vaše sugestije i pitanja koja nam postavljate;
2. Zakazali sastanak;
3. Razmenili informacije;

KO IMA PRISTUP VAŠIM LIČNIM PODACIMA;

Pristup Vašim ličnim podacima imaju samo zaposleni koji su internim aktima ovlašćeni da Vrše obradu, državni organi i sud na osnovu odgovarajućeg naloga.


KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE LIČNE PODATKE;

Vaše lične podatke čuvamo određeno vreme, koje zavisi od toga koliko je potrebno da odgovorimo na Vaša pitanja i sugestije, kao i da nastavimo komunikaciju sa Vama.

KOJE MERE PREDUZIMAMO DA ZAŠTITIMO VAŠE LIČNE PODATKE;

Vaši lični podaci se čuvaju od neovlašćenog pristupa na HDD diskovima u monitoring centru koji je pod nadzorom, kontrolom pristupa i samo rukovalac podacima ima pravo pristupa.
KOJA SU VAŠA PRAVA U VEZI SA OBRADOM VAŠIH PODATAKA;

Po Zakonu i internim aktima imate pravo na:

1. Pravo na pristup podacima;
2. Pravo na ispravku i dopunu podatka;
3. Pravo na brisanje podatka;
Korišćenjem bilo kog dela automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem , ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Sajt sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Sajt sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje www.mojkiosk.rs sajta koristite na vlastitu odgovornost i “Moj kiosk Štampa ” D.O.O. se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

U slučaju da imate bilo kakvih komentara ili predloga o ovom Obaveštenju o privatnosti, molimo Vas da nam se obratite na broj 011 715 95 34, ili nam pišete na info@mojkiosk.rs, 
Bulevar Milutina Milankovića 19, Beograd. Vaša privatnost nam je Važna, te ćemo Vam se javiti u kratkom roku.Odgovornost

MOJ KIOSK ne snosi odgovornost za sadržinu veb-stranica izvan svog portala.

Kompanija MOJ KIOSK i ostala pravna lica koja su učestvovala u stvaranju, proizvodnji i isporuci ove veb-sranice ne preuzimaju nikakvu odgovornost za bilo koju direktnu ili indirektnu štetu, gubitak ili trošak koji proizlazi iz pristupa, upotrebe, mogućnosti ili nemogućnosti upotrebe ove veb-stranice.

Takođe, MOJ KIOSK ne preuzima nikakvu odgovornost za gubitak ili kvar prouzrokovan virusima koji mogu zaraziti vaš kompjuter preuzimanjem materjala sa ove veb-stranice.

Sve sadržaje veb-sajta koristite na vlastitu odgovornost. MOJ KIOSK se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

AUTORSKA PRAVA

Štampa sistem je nosilac žiga MOJ KIOSK i polaže autorska prava na sve svoje sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela veb-sajta smatraće se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

MOJ KIOSK će odmah razmotriti primedbe nosilaca koji smatraju da im je objavljivanjem sadržaja na veb-sajtu povređeno sopstveno autorsko pravo. U slučaju da se utvrdi da se radi o povredi autorskog prava, tekst, fotografija ili neki drugi sadržaj biće skinuti sa portala.


Kompanija Štampa sistem doo polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je sajt povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA SPOLJNE STRANICE

MOJ KIOSK sadrži linkove koji vas povezuju sa veb-stranicama izvan svog portala.

SPOLJNI SARADNICI

Oglašavanje

MOJ KIOSK nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu, jer se radi o poslovnom odnosu između posetioca portala i oglašivača.

Nedozvoljene radnje

Pod nedozvoljenim radnjama se smatraju sve aktivnosti koje MOJ KIOSK smatra neprimerenim ili nezakonitim. Pod ovakvim radnjama se smatraju i povreda privatnosti bez pristanka pojedinca o čijoj se privatnosti radi, korišćenje stranice radi klevete bilo koje članice koja posluje pod zajedničkim brendom MOJ KIOSK ili bilo kog njenog zaposlenog.

Ukoliko ipak bude preduzeta bilo koja od navedenih nedozvoljenih radnji, odmah ćemo pokrenuti odgovarajući krivični i parnični postupak za naknadu štete protiv pravnog i fizičkog lica.

MODIFIKOVANJE I PROMENA PRAVILA

MOJ KIOSK zadržava pravo da bez najave izmeni ili dopuni ova pravila korišćenja, koja se primenjuju od dana objavljivanja na portalu.

Koristeći bilo koji sadržaj na portalu MOJ KIOSK, podrazumeva se da ste upoznati i sa najnovijim izmenama i pravilima.