Obaveštenja | Moj Kiosk

Obaveštenja

Pravila korišćenja sajta

Korišćenjem bilo kog dela sajta automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem , ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Sajt sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Sajt sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje www.mojkiosk.rs sajta koristite na vlastitu odgovornost i “Moj kiosk Štampa ” D.O.O. se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Kompanija Štampa sistem doo polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je sajt povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.