Marketing | Moj Kiosk

Marketing

Postavljeni na najprometnijim lokacijama u 137 opština u Srbiji, objekti Moj kiosk predstavljaju sasvim novi kanal komunikacije sa potrošačima i svojevrsni marketing medijum.

Kroz nebrojene marketinške i prodajne aktivnosti omogućavamo razvoj i bolji plasman vašeg brenda svojim neposrednim kontaktom sa kupcem kroz unapređen vid oglašavanja i inovativan kanal prodaje.

Naše kioske dnevno poseti preko 350.000 kupaca, 9.000.000.000 računa se na mesečnom nivou izdaje na našim prodajnim mestima, a ako tome dodamo da se naši kiosci nalaze na najprometnijim mestima u gradovima širom Srbije, na glavnim gradskim trgovima, pored škola, poslovnih zgrada, fakulteta, bolnica i domova zdravlja, jasno je da će do velikog broja potrošača dopreti vaše reklamne poruke sa naših kioska.

Pogledajte naše modele marketinških aktivnosti i mogućnosti za poboljšanje prodaje vaših proizvoda i bolje prepoznatljivosti vaših brendova. Ukoliko želite da u svoju reklamnu kampanju uključite vid oglašavanja koji zasigurno dopire do ogromnog broja ljudi na celoj teritoriji Srbije, pozovite nas da zajedno osmislimo najbolju strategiju za vaš brend.